Resultats en directe       

Final OIcat 2021

La Final de l'OIcat 2021 és celebrarà el dissabte 17 de juliol a la Facultat de Matemàtiques i Estadística (FME) de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). Donades les circumstàncies actuals, la Final d'enguany és molt més concentrada i no conté tantes activitats.

La celebració presencial dependrà en última instància de com evolucioni la pandèmia i de que no hi hagi conflictes amb la normativa que hi hagi en aquell moment. És per això que en el pitjor dels casos ens veurem obligats a cancel·lar la Final presencial. En cas de no poder fer l'acte mantindrem el dia i hora del concurs, però es farà online.

Properament enviarem a tots els classificats l'autorització que caldrà portar, així com informació sobre les mesures de prevenció que caldrà prendre.

Programa

HoraLlocEsdevenimentQui
🏁11:00-11:30Entrada facultatRegistre i benvingudaTothom
🖥️11:30-12:45Aules PC1, PC2 i PC3Mini-concurs de prova (proves de sistema)Participants
🍔13:00-14:15Pati FMEDinarTothom
🖥️14:30-18:30Aules PC1, PC2 i PC3FinalParticipants
🏅18:30-19:00Pati FMELliurament de premis i cloendaTothom

Localització

La Facultat de Matemàtiques i Estadística es troba al Campus Sud de la UPC a Barcelona, a sota de l'entrada de la Diagonal.

Sistema informàtic

Els participants utilitzaran el sistema Linux disponible als ordinadors de les aules de la Facultat de Matemàtiques i Estadística. Es tracta d'una distribució Kubuntu i ja té instal·lada tots els elements necessaris per solucionars els problemes de la OIcat:

Podeu descarregar-vos una imatge del sistema (9GB) per provar-lo al vostre ordinador en una màquina virtual utilitzant VirtualBox.

Durant la competició, els participants no podran fer servir altres ordinadors i l'accés a Internet està restringit, excepte per accedir al Jutge.

                              

    
Olimpíada Informàtica Catalana