Olimpíada Informàtica Catalana


Campus Informàtic d'eXplorium 2018:
Disseny i creació d’un Room Escape


Descripció

El Campus Informàtic d'eXplorium 2018 "Disseny i creació d’un Room Escape" és una activitat organitzada per eXplorium destinada exclusivament als 8 millors classificats de la Olimpíada Informàtica Catalana 2018.

Durant el campus informàtic i tecnològic, els participants tindran el repte de dissenyar i crear un room escape tecnològic. Com a motivació inicial, i per tal d’agafar idees, primer faran una sessió real de room escape a Barcelona. Després, amb l'ajuda dels monitors experts d’eXplorium, hauran de dissenyar l’estructura d'aquest room escape. Finalment, crearan el room escape mitjançant programació amb diversos llenguatges i materials de robòtica.

En aquest projecte hauran de dissenyar i programar diversos ginys informàtics i tecnològics utilitzant diferents llenguatges de programació, com C per Arduino, Python, JavaScript per interactuar amb plaques Arduino, Raspberry Pi o MicroBit.

El campus també organitzarà activitats de lleure i es programaran diverses activitats lúdiques per a complementar les activitats formatives.

Visites

Informació bàsica

Organització

eXplorium SCP
Serveis Educatius
Telèfon: 93 158 48 71
Correu: info@explorium.cat
Web: http://explorium.cat

                                        

    
Olimpíada Informàtica Catalana